Search
Close this search box.

Els nostres espais

Sala de reunions

Endinsa't a la nostra sala de reunions, estratègicament ubicada a la planta inferior. Dissenyada per potenciar la col·laboració, ofereix 6 places amb cadires ergonòmiques al voltant d'una taula àmplia. Equipada amb una pantalla per a contingut audiovisual, garanteix presentacions fluïdes i decisions estratègiques.

Zona coworking

Uneix-te a la nostra dinàmica comunitat de coworking a l'API Center, un espai vibrant que fomenta la creativitat i la connexió professional. Amb 12 places obertes i 2 boxes individuals, cada racó està dissenyat per adaptar-se al teu estil de treball.

Aula formació 2

Entra a la nostra aula de formació, equipada per a 20-24 places, dissenyada per fomentar l'aprenentatge i la col·laboració. Amb un sistema integrat per presentacions audiovisuals, cada sessió es converteix en una experiència enriquidora. Aprèn, connecta i crea al cor de l'innovació a l'API Center.

Aula formació 1

Entra a la nostra aula de formació, equipada per a 20-24 places, dissenyada per fomentar l'aprenentatge i la col·laboració. Amb un sistema integrat per presentacions audiovisuals, cada sessió es converteix en una experiència enriquidora. Aprèn, connecta i crea al cor de l'innovació a API Center.

Aula formació completa

Entra a la nostra aula de formació, completa equipada per a 50 places, dissenyada per fomentar l'aprenentatge i la col·laboració. Amb un sistema integrat per presentacions audiovisuals, cada sessió es converteix en una experiència enriquidora. Aprèn, connecta i crea al cor de l'innovació a l'API Center.

Auditori

Benvingut al cor de presentacions extraordinàries. Amb 94 còmodes butaques, el nostre auditori ofereix una experiència inigualable. L'escenari, complet amb faristol, taules i cadires per als ponents, es converteix en la teva plataforma per a esdeveniments impactants. La immensa pantalla porta les teves presentacions al següent nivell.

Estudi d'enregistrament

Descobreix els 11m² d'un estudi totalment equipat amb els millors sistemes audiovisuals a l'API Center. Una sala insonoritzada i il·luminació d'excel·lència converteixen cada enregistrament en una obra mestra. Explora la teva creativitat en un entorn que posa les millors eines a la teva disposició.
caCatalà